Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • januari 2012
  M D W D V Z Z
  « Dec   Feb »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Dit voorjaar op Sporting Telenet en Prime

Posted by dtvfan op 13 januari 2012

Sporting Telenet en Prime hebben hun voorjaarsprogrammatie voorgesteld. De betaalzenders van Telenet hebben diverse nieuwe programma’s klaar voor dit voorjaar. We geven u een overzicht van enkele nieuwe programma’s.

Sporting Telenet

Sporting Nieuws:
Een dagelijks voetbaljournaal over de binnen- en buitenlandse voetbalactualiteit.

Sporting Live:
Neemt de kijker op zaterdag en zondag mee van match tot match, met onder meer heet-van-de-naald nieuws, samenvattingen en interviews.

De Kleedkamer:
Een talkshow met Luk Alloo over binnen- en buitenlands voetbal. Dit programma kan bekeken worden door alle Telenet Digital TV-klanten.

Rebound:
Een eigen Sporting Telenet programma met beelden uit de NBA en de Spaanse competitie.

Achter de schermen bij Europese topclubs:
De clubzenders van Chelsea, Manchester City, Arsenal, Bayern en Ajax brengen wedstrijdverslagen, inside reportages en exclusieve interviews met de grote en kleine sterren van deze topteams.

Prime

Prime trekt in 2012 resoluut de kaart van de series. De filmzender zal elke avond een nieuwe aflevering van de serie 365 op 365 uitzenden. Daarnaast worden de series ‘Revenge’, ‘Borgen’, ‘American Horror Story’, ‘Smash’, ‘Quiz Me Quick’ en ‘Luck’ op Prime uitgezonden. Verder zijn er nog nieuwe seizoenen gepland van ‘Sons of Anarchy’ (4), ‘Spartacus’ (2), ‘Happy Endings’ (2), ‘Mad Men’ (5) en ‘Californication’ (5).

Ook liefhebbers van awardsshows komen op Prime aan hun trekken met de Oscars, Golden Globes, Screen Actors Guild Awards en de Spirit Awards. Zondag 26 februari wordt Prime Star (kanaal 300) vanaf 20.10 uur volledig opengesteld voor alle Telenet Digital TV-abonnees. De live-uitzending van de Oscars begint met twee tv-premières: ‘The Hurt Locker’ (Oscar Winnaar Beste film in 2010) en ‘In a Better World’ (Oscar winnaar Beste Buitenlandse Film 2011).

De filmzender heeft ook een nieuw contract afgesloten met de Amerikaanse studio Paramount, waardoor onder meer ‘Transformers: Dark Side of the Moon’, ‘Super 8’, ‘Kungfu Panda 2’, ‘Captain America’, ‘Mission Impossible: Ghost Protocol’ te zien zullen zijn op Prime.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: