Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • november 2011
  M D W D V Z Z
  « Okt   Dec »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Voetbal tweede klasse elk weekend exclusief op Belgacom TV

Posted by dtvfan op 9 november 2011

Belgacom TVVanaf zaterdag 12 november kunnen alle Belgacom TV-abonnees elk weekend gratis en exclusief naar 2 thuiswedstrijden van 4 clubs van de tweede klasse kijken. Het gaat om thuiswedstrijden van de voetbalclubs Antwerp FC, KV Waasland-Beveren, Sporting Charleroi en AS Eupen. Dat meldt Belgacom in een persbericht.

Belgacom is de nieuwe partner en sponsor van Royal Antwerp FC, KV Waasland-Beveren, Sporting Charleroi en AS Eupen geworden. Dankzij deze samenwerking kunnen de clubs hun visibiliteit verhogen via de rechtstreekse en exclusieve uitzending van hun thuiswedstrijden op Belgacom TV.

De thuiswedstrijden van deze vier clubs zullen op vrijdagavond, zondagnamiddag of maandagavond worden uitgezonden, afhankelijk van de akkoorden tussen de clubs en de betrokken steden. De wedstrijden zitten in het basisaanbod van Belgacom TV en worden uitgezonden op kanaal 11 (Belgacom 11). Woestijnvis verzorgt de productie van de rechtstreekse uitzendingen. Dankzij de dienst TV Overal en de mobiele applicatie “Belgacom11”, kunnen Belgacom TV-klanten ook overal en live deze thuiswedstrijden op hun pc, hun tablet of hun smartphone (via wifi en 3G in België) volgen.

Bovendien zal Belgacom TV ook een reality-programma over de vier clubs en hun strijd voor de promotie naar eerste klasse uitzenden. Spelers, fans, trainers, vrijwilligers en clubdirectie zullen van nabij gevolgd worden, wedstrijd na wedstrijd, in hun jacht op de titel en de bevordering naar eerste klasse. De wekelijkse uitzendingen starten in het voorjaar 2012. De productie van de nieuwe serie ligt in handen van het bedrijf Eyeworks.

Belgacom 11 start komende zaterdag (12 november) met de rechtstreekse uitzending van AS Eupen-Sporting Charleroi. Het commentaar tijdens de wedstrijd is van Bart Raes. De volgende afspraken met het voetbal uit de tweede klasse zijn:
14de speeldag: KV Waasland-Beveren – KSV Roeselare en Sporting Charleroi – CS Visé
15de speeldag: AS Eupen – ST Wetteren en Royal Antwerp – Sporting Charleroi
16de speeldag: Sporting Charleroi – FC Dender

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: