Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • september 2011
  M D W D V Z Z
  « Aug   Okt »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Friends (with benefits) uit 2009 in première op Sundance Channel

Posted by dtvfan op 30 september 2011

Sundance ChannelSundance Channel zendt op 4 november in première de romantische komedie Friends (with benefits) uit. Dat meldt Sundance Channel. De film is geregisseerd door Gorman Bechard en vertelt het verhaal van enkele vrienden die ‘tegen de regels in’ beslissen om seks te hebben met elkaar. De film heeft talrijke prijzen gewonnen en heeft heel wat stof doen opwaaien op de verschillende onafhankelijke filmfestivals.

In Friends (with benefits) zijn Chloe (Margaret Laney) en Owen (Alex Brown) beste vrienden sinds hun kleutertijd, maar zijn beiden in het geheim al jaren lang verliefd op elkaar. Nu ze allebei voor dokter studeren, trachten ze hun studies, zijn job, haar band, hun ouders, hun vrienden en hun gezond verstand in evenwicht te houden.

Te weinig tijd voor een echte relatie, maar wel tijd genoeg tijd om ernaar te verlangen. Op een dag komt Owen met een oplossing op de proppen: vrienden (lees: geen ingewikkelde relatietoestanden) met voordelen (lees: ongelooflijk ingewikkelde sekstoestanden).Wat gebeurt er wanneer twee goede vrienden de grenzen tussen hun vriendschap en liefde vervagen en hun vriendenkring het te weten komt? Het antwoord: complicaties.

De film is een verhaal over seksuele identiteit, ware liefde, controversie en nieuwe opvattingen over relaties en is een diepzinnige, met grungy muziek en lachsalvo’s doorspekte romantische komedie. Friends (with benefits) is de onafhankelijke film van 2009 en niet de gelijknamige Hollywood-film, Friends with Benefits van 2011 die momenteel in de Belgische bioscopen te zien is en die gebaseerd is op een ander verhaal.

Sundance Channel zendt deze film voor het eerst uit op 4 november om 23 uur en zal de film verschillende keren herhalen. De zender is met Nederlandstalige ondertitelingen beschikbaar in de zenderpakketten bij Telenet Digital TV (in HD) en Numericable (in SD en HD).

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: