Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • september 2011
  M D W D V Z Z
  « Aug   Okt »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

UEFA Europa League ook live op EXQI Sport

Posted by dtvfan op 14 september 2011

EXQI SportDe Vlaamse sportzender EXQI Sport zendt ook dit jaar de UEFA Europa League live uit. Dat meldt EXQI Sport in een persbericht. Dit jaar spelen er drie Belgische ploegen mee. Per speeldag zendt EXQI Sport twee wedstrijden live uit. Dat zijn in eerste instantie wedstrijden van Anderlecht, Club Brugge of Standard. In alle andere gevallen kiest EXQI Sport voor de meest aantrekkelijke affiche van de andere wedstrijden. Ook wil de sportzender aandacht schenken aan de andere Belgen in de UEFA Europa League, zoals Thibaut Courtois bij Atlético Madrid of Dries Mertens bij PSV.

Elke live-uitzending wordt voorzien van deskundig commentaar. Dieter Landuyt doet dat in de gloednieuwe studio samen met de vaste analist Tom Caluwé. Ruben Van Gucht en Nicolas De Brabander zijn aanwezig in de stadions voor het commentaar ter plaatse. Dave Peters geeft om 23.00 uur een overzicht van alle andere wedstrijden van diezelfde speeldag en zorgt voor duiding en discussie in de studio.

Tom Gemoets, netmanager van EXQI Sport: ‘De UEFA Europa League past perfect in datgene dat EXQI Sport wil brengen. Zeker nu er met Anderlecht, RSC Anderlecht en Anderlecht een opvallende Belgian Connection is. Dit is uitermate belangrijk omdat het aansluit bij onze filosofie: focussen op Belgische teams en Belgische sporters. Lokaal, nationaal of internationaal. Wat leeft bij de sportliefhebber, krijgt een extra dimensie dankzij EXQI Sport.’

Donderdag 15 september begint EXQI Sport er om 18.45 uur aan met studio-omkadering en de wedstrijd Hannover – Standard (commentaar: Nicolas De Brabander). Aansluitend is er Club Brugge – Maribor (commentaar: Ruben Van Gucht) en rond 23.00 uur brengt Dave Peters een aantal samenvattingen van de resterende wedstrijden die afgewerkt werden op speeldag 1 van de UEFA Europa League.

EXQI Sport is beschikbaar in het basisaanbod van Belgacom TV en Telenet Digital TV.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: