Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • september 2011
  M D W D V Z Z
  « Aug   Okt »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

TMF Dance weldra niet meer beschikbaar bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 1 september 2011

(update 2) De digitale muziekzender TMF Dance zal uiterlijk tot het einde van dit jaar beschikbaar zijn bij Belgacom TV. In Nederland stopte het hoofdkanaal TMF met uitzenden en ook de digitale themakanalen, waaronder TMF Dance, zullen op 31 december stoppen met uitzenden. Momenteel onderhandelt Belgacom voor een vervangende zender, maar het is nog niet duidelijk welke zender dit zal worden. TMF Dance blijft dus tijdelijk nog beschikbaar bij Belgacom TV in het Music & Culture-boeket en zal in de komende maanden vervangen worden door de nieuwe muziekzender. Een exacte datum is niet bekend, maar we houden u alvast op de hoogte. De Vlaamse versie van TMF blijft bovendien wel bestaan.

Advertenties

4 Reacties to “TMF Dance weldra niet meer beschikbaar bij Belgacom TV”

 1. William said

  Vandaag zondag 4 september is hij nog steeds te zien, zal voor morgen zijn. Hopelijk zorgt Belgacom voor een goed alternatief. Voor Hallmark is nog steeds geen vervanger gekomen.

 2. john said

  hier is deze zender ook nog te bekijken.

 3. dtvfan said

  Bedankt voor jullie reacties. Ik heb het artikel aangepast met nieuwe informatie. TMF Dance blijft tijdelijk nog beschikbaar bij Belgacom TV, maar zal weldra vervangen worden door een nieuwe muziekzender.

  Met vriendelijke groeten

 4. William said

  Hopelijk word deze zender dan vervangen door iets gelijkaardigs, ook in het Dance genre dus.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: