Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2011
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Films op aanvraag voortaan bij Mobistar Digital TV

Posted by dtvfan op 30 augustus 2011

MobistarAlle abonnees van Mobistar Digital TV kunnen voortaan films op aanvraag bestellen. Dat meldt Mobistar. De nieuwe dienst, die “MovieStar” als naam kreeg, is sinds vandaag beschikbaar voor de Starpack-klanten door een automatische update van hun decoder en kan men raadplegen via de tv of de iPhone. De filmcatalogus stelde Mobistar op in samenwerking met The Entertainment Group.

MovieStar wil zich onderscheiden via enkele functies, zoals het zoeken naar films op basis van favoriete acteurs en de mogelijkheid om filmsuggesties te krijgen op basis van de geschiedenis van gehuurde films. Daarnaast heeft MovieStar ook een ‘widget’-modus waardoor abonnees de catalogus kunnen raadplegen en tegelijk tv kunnen blijven kijken.

De catalogus bevat zowel internationale blockbusters als meer plaatselijke producties uit allerlei genres zoals komedie, drama en animatiefilms. Ook zijn er recente films zoals ‘Sucker Punch’ en ‘Harry Potter and the Deathly Hallows part 1’. De prijs van een film kan variëren van 2,99 euro tot 5,99 euro.

De komende maanden wordt MovieStar verder uitgebreid dankzij een partnership tussen Mobistar en de Nederlandse leverancier van filmcontent The Entertainment Group (T.E.G.). Als erkende speler in de filmindustrie onderhoudt T.E.G. goede banden met de Amerikaanse studio’s, zowel majors als onafhankelijke studio’s, en ook met de grootste filmdistributeurs in Europa en in de Benelux.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: