Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2011
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Nieuwe zender Horse Lifestyle start dit najaar

Posted by dtvfan op 10 augustus 2011

Horse LifestyleVanaf het vierde kwartaal van 2011 start de gloednieuwe Nederlandstalige zender Horse Lifestyle, die 24 uur per dag programma’s uitzendt over alles wat met paarden en pony’s te maken. Dat meldt Horse Lifestyle Network in een persbericht. De nieuwe digitale tv-zender is een initiatief van Horse Lifestyle Network en RFD TV uit Amerika.

Horse Lifestyle wil een all-round familiezender zijn die de kijker inzicht geeft in hoe men hun eigen prestaties en interactie met paarden kan verbeteren. Op de zender zullen er ook wekelijkse series zijn van enkele toptrainers, zoals van Pat Parelli, maar ook verschillende reis-, entertainment-, en kookprogramma’s.

“De zender is opgedragen aan paarden en paardenliefhebbers. We hopen door middel van onze programmering de kijker te inspireren om op verantwoorde wijze met hun dieren om te gaan. Horse Lifestyle legt de nadruk op plezier hebben met je paard en wil deze bijzondere manier van leven delen met de hele familie “, zegt Vanessa Somers, algemeen directeur van Horse Lifestyle.

Meer info over deze nieuwe zender kan u ontdekken op de website (horselifestyle.tv). Horse Lifestyle zal vanaf het vierde kwartaal van 2011 in België en Nederland beschikbaar zijn bij verschillende digitale tv-providers. Horse Lifestyle Network meldt ons dat Horse Lifestyle in België zal beschikbaar zijn bij Belgacom TV en Telenet Digital TV.

9 Reacties to “Nieuwe zender Horse Lifestyle start dit najaar”

 1. cristiano danio said

  op welke nummer komt die nieuwe zender horse lifestyle via telenet digital
  heel veel groeten
  en komt er ook nieuwe zenders bij op de kabel tv zelf
  waar vroeger
  559-25 liberty tv
  671-25 exqi plus
  heel veel groeten

 2. dtvfan said

  Op welke kanaalnummer Horse Lifestyle bij Telenet en Belgacom zal komen wordt later deze maand bekendgemaakt. Analoog op de kabel zullen er geen nieuwe zenders bijkomen. Wel is het mogelijk dat Ketnet volgend jaar via een apart analoog kanaal beschikbaar zal komen.

  Met vriendelijke groeten

 3. cristiano danio said

  beste ik wel iets vragen wat komt op de frequentie van liberty tv waar die stonden op 559-25 in de tijd
  groeten

 4. cristiano danio said

  en nog een ding komt mtv ook apart analoog
  groeten

 5. dtvfan said

  Over frequentie van Liberty TV: dit hangt ook af van de regio waar u woont. De frequenties kunnen dus variëren. Op de site zenders.be kan u ontdekken op welke frequentie welke zender staat in uw gemeente of stad. Nieuwe zenders komen er analoog niet bij (buiten misschien Ketnet), alleen kunnen analoge zenders een nieuwe frequentie krijgen of zelfs gewoon analoog verdwijnen.
  Over MTV: MTV komt niet op een apart analoog kanaal en verdwijnt begin oktober analoog van de kabel. Nickelodeon gaat op dat analoog kanaal vanaf oktober de hele dag uitzenden met ’s avonds een speciale programmatie voor tieners. MTV blijft wel 24/24u digitaal te bekijken via digitale tv bij Belgacom TV en Telenet Digital TV.

  Met vriendelijke groeten

 6. cristiano danio said

  beste op de trt turk is geen teletekst hoe kom da en op rtp ook niet
  heel veel groeten

 7. dtvfan said

  Indien er geen teletekst op die buitenlandse zenders is, komt dit voornamelijk doordat die zenders teletekst niet (willen) doorgeven in het buitenland. Ook Telenet zelf kan een rol spelen hierbij.

  Met vriendelijke groeten

 8. cristiano danio said

  vanaf wanneer kom die zender Horse Lifestyle op
  groeten

 9. dtvfan said

  Horse Lifestyle wil dit voorjaar nog starten met uitzenden, maar een exacte datum wil de zender nog niet vrijgeven. De zender zou wel in Vlaanderen enkel via Telenet en Belgacom te ontvangen zijn.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: