Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juli 2011
  M D W D V Z Z
  « Jun   Aug »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Meer dan 240 voetbalwedstrijden bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 28 juli 2011

Belgacom TVHet Belgische voetbalkampioenschap start nu zaterdag 30 juli op Belgacom TV, met onder meer de eerste wedstrijd van de titelhouder Racing Genk tegen Beerschot A.C en op zondag 31 juli de vriendschappelijke match tussen Villareal en Lazio. Dat meldt Belgacom in een persbericht. Multi Live, 180 matchen van de Jupiler Pro League (Anderlecht, Standard, Genk, Club Brugge, Gent en andere clubs die voor verrassingen kunnen zorgen) en 60 wedstrijden van de Portugese Primeira Liga (met o.m. Benfica, nieuwe club van Axel Witsel en Porto, laatste winnaar van de Europa League). Alles is gratis te volgen via Belgacom 11 op Belgacom TV, gsm, tablet of pc.

Alle Belgacom TV-abonnees kunnen gratis en live kijken naar:

– De Jupiler Pro league-wedstrijden van zaterdag om 20.00 uur:
150 wedstrijden van de reguliere competitie, waarvan 8 wedstrijden van elk van de top vijf clubs, Anderlecht, Club Brugge, Racing Genk, AA Gent of Standard, en gemiddeld 75% van de wedstrijden van de andere clubs). Daarnaast zijn er ook 29 à 31 wedstrijden van de play-offs, met minimum vier van play-off 1. Bovendien zal Belgacom ook elke speeldag een wedstrijd in HD kunnen bekijken. Alle wedstrijden zijn te volgen op de kanalen van 601 tot en met 606.

Multi Live (19.50 uur): elke zaterdag zijn alle wedstrijden gedurende de volle 90 minuten live te volgen. De regie schakelt van wedstrijd naar wedstrijd om rechtstreeks de hoogtepunten van de verschillende wedstrijden mee te pikken: strafschop, doelpunt, rode kaart,… Na 90 minuten heeft hij alle belangrijke momenten van dichtbij meegemaakt.

– 60 matchen van de Primeira Liga vanaf 13 augustus:
Elke week zendt Belgacom gratis live twee topwedstrijden uit van de Primeira Liga, de Portugese eerste klasse.

Spaans topvoetbal vanaf 31 juli:
Vanaf augustus 2012 zendt Belgacom exclusief de Spaanse Liga uit, maaar in afwachting zijn biedt Belgacom TV zijn abonnees ook gratis vier voorbereidingswedstrijden van de vier beste clubs van het voorbije Spaanse kampioenschap. De affiches voor de komende weken:

 • 31 juli: Villareal – Lazio (vanaf 22u)
 • 12 augustus: Valencia – Roma
 • 22 augustus: FC Barcelona – Napoli
 • 24 augustus: Real Madrid – Galatasaray

Voetbal live op gsm, tablet en pc
Dankzij de applicatie ‘TV Overal’ kan de Belgacom TV-klant, waar hij zich ook bevindt, elke speeldag van het kampioenschap Multi Live (vanaf dit weekend), de twee wedstrijden van de Primeira Liga (vanaf 12/8) en de vriendschappelijke wedstrijden van de Spaanse teams bekijken op een tv-scherm, een tablet of een smartphone (in wifi thuis of elders, en ook via 3G in België). Over enkele weken wordt het ook mogelijk om voetbal te kijken op een vaste of draagbare pc.

Voor de liefhebbers van het Spaanse voetbal brengt Belgacom dit seizoen al de doelpunten van de Spaanse competitie quasi rechtstreeks op mobile en de samenvattingen op internet.

Belgacom behoudt haar sterk team van journalisten en analisten
Zoals de voorbije jaren zorgt Bart Raes samen een team van journalisten en analisten voor de omkadering. Zo zijn Gert Verheyen en Wim De Coninck de vaste cocommentatoren. Roel Caers verzorgt de interviews bij de belangrijkste zaterdagavondmatch. Het commentaar bij de andere wedstrijden wordt verzorgd door Koen Meulenaere, Dave Peeters, Bram Van Den Driessche, Jeroen Van Haute en Kenny Michiels. Dit team zal onder leiding van Bart Raes het commentaar verzorgen bij zowel de wedstrijden van de Jupiler Pro League als de internationale wedstrijden.

2 Reacties to “Meer dan 240 voetbalwedstrijden bij Belgacom TV”

 1. Tom said

  FOUT
  Je kan er maar 1 tegelijketijd bekijken, dus zijn er maximuum +/- 40

 2. dtvfan said

  Beste Tom

  Het aantal slaat op het aantal wedstrijden die beschikbaar zijn voor de Belgacom TV-abonnees en niet op het aantal dat u maximaal kan tegelijk bekijken. Mensen die alle belangrijke momenten van de Jupiler Pro League-wedstrijden op zaterdag willen volgen kunnen Multi Live volgen. Mensen die volledige wedstrijden willen volgen, moet een keuze maken en kunnen in de meeste gevallen, afhankelijk van de mogelijkheid in uw regio, een tweede match opnemen of via een andere tv volgen (en nog zelfs een derde match opnemen). Tot op heden is het wel niet mogelijk om 5 wedstrijden tegelijk op te nemen of te bekijken.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: