Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juli 2011
  M D W D V Z Z
  « Jun   Aug »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Prime Sport heet voortaan Sporting Telenet

Posted by dtvfan op 1 juli 2011

Sporting Telenet(update) Sporting Telenet is de nieuwe naam voor Prime Sport. Dat meldt Telenet. De naamsverandering komt er nadat Telenet vanaf volgend seizoen 3 topwedstrijden van de Jupiler Pro League mag uitzenden. Ook de samenstelling en de prijs van het betaalpakket Prime Sport (voortaan Sporting Telenet) verandert. Zo komt er vanaf 29 juli een extra sportkanaal (Prime Sport 3) en een HD-zender (Prime Sport 2 HD). Afhankelijk of de Telenet-abonnee een shake heeft zal de prijs van Sporting Telenet vanaf 10 oktober variëren. Hoe meer diensten van Telenet de abonnee heeft, hoe goedkoper Sporting Telenet zal worden. Het Prime HD-pakket vanaf 29 juli gratis voor abonnees van Prime Film (Prime Star HD) en Sporting Telenet (Prime Sport 1 HD).


Dit is de nieuwe zendernummering voor het pakket Sporting Telenet (vanaf 29 juli 2011) :
200 Sporting HD 1
201 Sporting HD 2
202 Sporting 3
203 Sporting Golf
206 ESPN Classic
207 Motors TV
208 Extreme Sports
209 ESPN America
215 Sporting 1
216 Sporting 2

Voor alle huidige Prime Sport- of Prime Film & Prime Sport-abonnees gebeurt de toevoeging van de nieuwe zenders automatisch. De prijswijziging van het nieuwe Sporting Telenet-pakket wordt door Telenet in augustus gemeld via een brief voor alle abonnees van het pakket. Sporting Telenet-abonnees hebben dan de keuze om Sporting Telenet te behouden of kosteloos op te zeggen.

De prijzen voor Sporting Telenet variëren tussen 14,95 euro (voor triple play-klanten) en 19,95 euro (voor klanten met twee Telenet-producten) en 24,95 euro (voor klanten met enkel digitale tv). Abonnees die intekenen voor 31 augustus 2011 ontvangen Sporting Telenet gedurende de eerste 3 maanden aan 10 euro per maand. Klanten die online bestellen ontvangen het pakket twee maanden langer (5 maanden in totaal) aan 10 euro per maand.

Voor meer details en info (bijvoorbeeld over de prijzen) kan u de speciale Sporting Telenet-site, die Telenet heeft gelanceerd, raadplegen.

Advertenties

7 Reacties to “Prime Sport heet voortaan Sporting Telenet”

 1. Jeffrey said

  Wat een zever, dus voor mensen die enkel het prime film pakket hebben moeten nog steeds + €5 extra blijven betalen voor prime star HD ?

 2. dtvfan said

  Volgens Telenet zal Prime Star HD vanaf 29 juli ook gratis worden voor Prime Film-abonnees. Sporting Telenet-abonnees krijgen Prime Sport 1 HD er gratis bij.

  Met vriendelijke groeten

 3. Carl said

  Toch wel interessant. Ik denk dat ik nu Prime Film en Sport ga nemen. Doordat ik zowel TV, internet en telefonie heb kost het pakket mij nu 5 Euro minder met HD. De extra kost voor HD hield mij altijd tegen om een abonnement te nemen.

 4. Michiel Decaesstecker said

  wa gebeurt er met het gewoon sportpakket ik ben een grote
  lief hebber van het duits voetbal name fc bayern munchen ben ik
  da dan kwijt met da julie die nu ook het belgies voetbal vo julie
  rekening nemen ? en kan je ook gewoon een match bestellen als je
  het + pakket nie hebt ?

 5. duits voetbal blijft,als ze dat al hadden,enkel spans voetbal valt weg.
  als je prime sport hebt zal je de belgische voetbal kunnen opvragen via on demand (gratis voor prime klanten).

 6. Aelbrecht Frederick said

  kun je met een gewone digibox ook naar prime sport 1 hd en prime sport 2 hd kijken ,of heb je daar ook een hd digibox voor nodig?

 7. je hebt er een HD digibox voor nodig om HD te kijken,een gewone digibox is enkel MPEG2 en HD uitzendingen zijn MPEG4.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: