Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juni 2011
  M D W D V Z Z
  « Mei   Jul »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

180 voetbalwedstrijden gratis te bekijken op Belgacom TV

Posted by dtvfan op 14 juni 2011

VoetbalBelgacom gaat vanaf volgend seizoen (2011-2012) alle wedstrijden waarvoor het de rechten heeft verworven gratis aanbieden aan zijn abonnees. Dat meldt Belgacom in een persbericht. In totaal zullen alle Belgacom TV-abonnees gratis elke speeldag alle 5 zaterdagavondwedstrijden (150 per seizoen) en 29 tot 31 play off-wedstrijden kunnen bekijken. Ook Multilive kan voortaan gratis bekeken worden op zaterdag. Belgacom heeft voor het pakket zo’n 1 miljoen euro geboden.

De afgelopen 6 jaar konden de Belgacom TV-abonnees elke speeldag gratis 1 wedstrijd volgen, maar voortaan zullen alle wedstrijden van de Jupiler Pro League waarvoor Belgacom de rechten heeft gratis te zien zijn. Volgens Belgacom zullen er ook enkele mooie wedstrijden te zien zijn, ook met de topploegen. “Zo zullen ten minste 25% of zeker 10 wedstrijden van zowel Anderlecht, Standard, Club Brugge, Racing Genk als AA Gent rechtstreeks te zien zijn op Belgacom TV. Gemiddeld 75% van de wedstrijden van de andere clubs zullen te volgen zijn op Belgacom TV.”, meldt Belgacom.

Belgacom TV-abonnees hebben geen voetbalabonnement meer nodig en Belgacom zal de komende weken met alle klanten van My Club en All Foot persoonlijk contact opnemen. Deze abonnementen eindigen op 1 juli en klanten met zo’n abonnement krijgen automatisch een creditnota met terugbetaling van wat hen voor de lopende maand al zou zijn aangerekend.

Advertenties

2 Reacties to “180 voetbalwedstrijden gratis te bekijken op Belgacom TV”

 1. johan Delrue said

  Dit is al een stap in de goede richting ! nog beter zou zijn dat belgacom en telenet gaan samenwerken en alle voetbalwedstrijden aanbieden en hun kijkers de mogelijkheid geven hun voetbalwedstrijd aan te vragen mits vergoeding (zoals film aanvraag ).
  Dit is wel een goede stunt van belgacom ! hoe gaat telenet daarop reageren ?

 2. telenet gaat hun prijs van prime sport niet opwaarderen,dus de prijs blijft dezelfde.

  en ze gaan niet samenwerken,telenet heeft het stopgezet met besprekingen met belgacom.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: