Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv

Playhouse Disney wordt vanaf september Disney Junior

Posted by dtvfan op 2 mei 2011

Disney JuniorPlayhouse Disney wordt vanaf 1 september Disney Junior. Dat heeft The Walt Disney Company bekend gemaakt. Disney Junior neemt vanaf 1 september de plek in van het Playhouse Disney-blok op Disney Channel. Daarnaast zal Disney Junior vanaf 10 september ook het digitale 24-uurs kanaal van Playhouse Disney vervangen.

Disney Junior richt zich op 2 tot 7-jarigen en hun familie. Naast vertrouwde series als Mickey Mouse Clubhuis, Handy Manny en Speciaal Agent Oso zijn er ook veel nieuwe series te zien op Disney Junior. Eén van de nieuwe series is Jake en de Nooitgedachtland Piraten, waarin Jake, Cubby, Izzy en papagaai Skully op avontuur gaan.

Vanaf 10 september zal Disney Junior te ontvangen zijn bij Telenet Digital TV (in het Kids & Music-pakket en het Pluspakket; in Vlaanderen op kanaal 608 en in Brussel op kanaal 708) en bij Belgacom TV (in het zenderpakket Kids NL op kanaal 139). Vanaf 1 september is er elke schooldag van 08.30 uur tot 11.30 uur een Disney Junior-blok op Disney Channel, waarin de avonturen van Mickey, Jake en Manny te volgen zijn.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 254 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: