Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • maart 2011
  M D W D V Z Z
  « Feb   Apr »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Regionale tv-zender atv breidt digitaal platform uit

Posted by dtvfan op 24 maart 2011

ATVDe Antwerpse regionale tv-zender atv breidt zijn digitaal platform via de rode knop uit. De abonnees Belgacom TV en Telenet Digital TV kunnen voortaan via de rode knop gratis drie nieuwe diensten raadplegen. We geven een overzicht van de nieuwigheden.

Gemeente TV
Indien je laatste nieuws uit je gemeente gemist, kan je terecht op Gemeente TV. Je kan er gratis het recentste atv-nieuws over je gemeente of district (her)bekijken. atv biedt gemeentes bovendien de kans om ook zelf filmpjes of foto’s via dit platform te delen met hun inwoners. Inwoners van Brasschaat, Lint, Kalmthout en Wommelgem vinden op gemeente TV ook alle relevante gemeentelijke informatie terug, van evenementen tot gemeentelijke diensten, politie en zoveel meer.

Topsport in Antwerpen
Dit platform biedt de digitale kijker wedstrijdverslagen, reportages, interviews, persconferenties en zelfs niet-vertoond beeldmateriaal van de grootste Antwerpse sportclubs. Die clubs beheren bovendien zelf hun eigen pagina’s en plaatsen er dan ook eigen beeldmateriaal op.

Antwerp Giants, Germinal Beerschot, R Antwerp FC, Rupel Boom, Topvolley Precura Antwerpen, Chase Antwerpen en Riviera zijn allemaal terug te vinden via ‘Topsport in Antwerpen’.

Adverteerders
Ook extra informatie over de adverteerders op atv, zoals adresgegevens en openingsuren, kan met één druk op de rode knop worden opgevraagd. Gerangschikt volgens verschillende categorieën, om het voor de kijker nog eenvoudiger te maken.

Daarnaast kunnen de digitale abonnees via de rode knop nog altijd programma’s van atv op aanvraag (her)bekijken en gratis de digitext van atv raadplegen bij de rubriek ‘atv’.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: