Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • maart 2011
  M D W D V Z Z
  « Feb   Apr »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Edpnet biedt binnenkort digitale tv aan

Posted by dtvfan op 3 maart 2011

Digitale tvEdpnet wil in het tweede kwartaal van dit jaar digitale tv aanbieden en gaat hiervoor in samenwerking met M7 Group, eigenaar van TV Vlaanderen en TéléSAT. Dat meldt Edpnet. Vandaag biedt Edpnet onder meer telefonie en internet aan, maar nog geen digitale tv. Dankzij de samenwerking kan Edpnet multiple play-pakketten aanbieden met telefonie, internet en digitale tv.

‘In Nederland hebben we ruim 2 jaar ervaring met het aanbieden van digitale televisie. Voor België wilden we toch ook de nodige stappen nemen. Edpnet heeft gekozen voor de producten van TV Vlaanderen en TéléSAT omwille van de technologie. Met TV Vlaanderen en TéléSAT zijn we zeker dat we onze klanten een kwalitatief product kunnen bieden. Het is bovendien in heel België beschikbaar en er is een zeer ruim zenderaanbod’, aldus Philip Deutz, CEO van Edpnet.

Advertenties

3 Reacties to “Edpnet biedt binnenkort digitale tv aan”

 1. Zal deze dienst beschikbaar zijn in heel België of in het begin enkel in de belangrijkste steden?

 2. W.G. said

  Beste Niels,

  edpnet zal een satelliet pakket van TV Vlaanderen en TéléSAT aanbieden (zoals Skynet Belgacom TV aanbied) hierdoor zal dit wellicht in heel België beschikbaar zijn, aangezien je in heel België via de satelliet kan kijken.
  De dienst zou dus overal beschikbaar kunnen zijn tenzij edpnet wijgert om dit aan te bieden aan klanten buiten de belangrijkste steden, wat zeer onwaarschijnlijk is.
  Tevens vermeld het artikel “Het is bovendien in heel België beschikbaar”.

  W.G.

 3. Steve said

  Ik kijk er alvast naar uit, super! EDPnet is de max!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: