Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2011
  M D W D V Z Z
  « Jan   Mrt »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Yelo voortaan beschikbaar op PC en Mac

Posted by dtvfan op 11 februari 2011

printLogo.jpg Telenet picture by dtvfanYelo van Telenet is voortaan beschikbaar op PC en Mac. Dat meldt Telenet in een persbericht. In een eerste fase is dit enkel voor een beperkte groep gebruikers, waarna de komende weken deze groep uitgebreid zal worden. Op computers zullen dezelfde kanalen als op iPad, iPhone en iPod Touch beschikbaar zijn.

Het video op aanvraag-aanbod op computer is uitgebreider dan op iPad, iPhone of iPod Touch met films zoals onder meer ‘Inception’, ‘The Expendables’, ‘The Twilight Saga: Eclipse’ en ‘Shrek Forever After’. Het gratis aanbod films voor Yelo op iPad, iPhone en iPod Touch wordt elke week verder uitgebreid met recente titels zoals ‘Kick-Ass’, ‘Nine’ en ‘The Book of Eli’, ‘Hector’, ‘Koko Flanel’ en ‘Ben X’ en weldra ook ‘The Shawshank Redemption’ en ‘What Just Happened’.

Verder zijn sinds vandaag de zenders TMF, MTV/Nickelodeon en Prime Golf beschikbaar op Yelo. Prime Golf is exclusief beschikbaar voor Prime-klanten.

Dat Yelo een succes is blijkt uit de resultaten. Sinds de lancering van Yelo op 17 december 2010 werd de Yelo Applicatie 91.956 keer gedownload uit de iTunes App Store en werden meer dan 1.000.000 kijksessies geregistreerd. ‘Yelo voorziet duidelijk in een behoefte van de Vlaamse televisiekijker’, zegt Herbert Vanhove, Senior Vice President Product Management bij Telenet, ‘maar dit eerste succes overtreft onze stoutste verwachtingen. Yelo is een belangrijke eerste stap naar een televisiecultuur waarbij de klant overal zijn favoriete tv-programma’s kan volgen.’

Advertenties

Eén reactie to “Yelo voortaan beschikbaar op PC en Mac”

 1. Kedas said

  Android tablet PCs?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: