Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • januari 2011
  M D W D V Z Z
  « Dec   Feb »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Nieuwe programma’s dit voorjaar op Njam!

Posted by dtvfan op 21 januari 2011

Njam!De digitale kookzender Njam! zendt in de loop van dit voorjaar verschillende nieuwe programma’s. We overlopen 3 nieuwe programma’s die op Njam! te zien zullen zijn.

Vlaanderen kookt: in dit dagelijks programma zullen Vlamingen een eigen recept voorstellen en zal kok Jan Buytaert hen thuis bezoeken om samen het gerecht te bereiden. Ook komt er telkens het verhaal dat bij het recept hoort aan bod. Bovendien zullen de gerechten opgenomen in het ‘Vlaanderen kookt’-kookboek. Vlaanderen kookt is op Njam! te zien vanaf april.

Gentse Waterzooi: dit VRT-programma, gepresenteerd door Gène Bervoets, is vanaf februari te zien op Njam!. Bovendien zal dit niet de enige VRT-kookprogramma zijn dat op Njam! te zien zal zijn. Njam! heeft namelijk een sublicentie afgesloten met de VRT waardoor enkele kookprogramma’s uit het VRT-archief op Njam! zullen uitgezonden worden in de toekomst.

New Scandinavian Cooking: vanaf februari zendt Njam! deze Scandinavische kookserie uit, dat al in meer dan 130 landen werd uitgezonden. In deze reeks worden de gerechten bereid
in een mobiele keuken op verschillende locaties in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en Groenland.

Njam! is exclusief te bekijken in het digitale basisaanbod van Telenet Digital TV.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: