Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • december 2010
  M D W D V Z Z
  « Nov   Jan »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Persoonlijke filmaanbevelingen op maat bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 6 december 2010

Belgacom TVVoortaan kunnen Belgacom TV-klanten terecht op de nieuwe website mijnbelgacomtvfilms.be voor een persoonlijke service inzake het filmaanbod. Op de site zijn er films die beantwoorden aan de stemming van het moment en is er de mogelijkheid om films te zoeken op basis van genre, plot, tijd of plaats en filmkritieken. Verder kan iedereen gratis persoonlijke filmadviezen krijgen en zo films ontdekken die beantwoorden aan zijn smaak en voorkeur. In totaal zijn er meer dan 800 films beschikbaar op de site.

De klanten van Belgacom TV kunnen de films die ze willen zien toevoegen aan hun favorieten-lijstje. Bovendien is er in het Belgacom TV menu een nieuwe categorie toegevoegd: “Mijn selectie”, waar de klanten hun persoonlijke selectie kunnen terugvinden.

Vanaf midden december is deze dienst bovendien ook beschikbaar op smartphone. Klanten kunnen dan van eender waar zoeken, surfen, een trailer bekijken, films quoteren of aanbevelingen krijgen.

Michel Georgis, Executive Vice President Consumer Business Unit bij Belgacom: “Belgacom maakt werk van de tv-ervaring van de toekomst, door die af te stemmen op de persoonlijke smaak en interesse. Dat is innovatie en technologie ten dienste van de klant. Wij willen deze menselijke toets naar alle klanten brengen, op een convergente manier op alle toestellen. Met trots lanceren wij deze dienst, dankzij ons strategisch partnerschap met Jinni, en zijn revolutionaire zoekmotor met aanbevelingen op maat.”

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: