Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • november 2010
  M D W D V Z Z
  « Okt   Dec »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Ciné-Télé-Revue lanceert eigen tv-zender: Star

Posted by dtvfan op 22 november 2010

StarIn Wallonië lanceert het tv-blad Ciné-Télé-Revue een nieuwe tv-zender: Star. Deze zender zal volledig gewijd zijn aan celebrity nieuws en is opge-bouwd rond drie thema’s: de glamour (professioneel en privé-nieuws over de Hollywood-sterren), interviews en reportages van grote evenementen zoals de Oscars en de Grammy Awards.

Maar er is nog meer zegt Aline Pinxteren (Directrice des rédactions bij Editions Ciné-Revue): “We nemen ook een kijkje achter de schermen op filmsets en we bezoeken samen met de celebrities hun favoriete plaatsen. Natuurlijk zullen vooral de Belgische en Franse celebrities in de kijker gezet worden. Geheimen, een kijkje in de woning van tv presentatoren, achter de schermen bij radio en TV… Kortom, Star zal rapporteren over alles wat er gebeurt op celebrity gebied in België of elders.”

Vanaf eind januari 2011 kunnen de abonnees van VOO de nieuwe zender al reeds ontdekken. Bij andere operatoren zal de zender nog niet te zien zijn. Star is ontstaan uit een samenwerking tussen de Editions Ciné-Revue en KNTV, een productiehuis dat programma’s maakt voor de Waalse commerciële zender RTL-TVI.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: