Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • oktober 2010
  M D W D V Z Z
  « Sep   Nov »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Mobistar TV voortaan beschikbaar

Posted by dtvfan op 10 oktober 2010

Kanaal ZSinds afgelopen vrijdag is digitale tv van Mobistar beschikbaar. Mobistar TV wordt gebundeld met mobiele en vaste telefonie, mobiel internet en onbeperkt vast internet in het ‘Starpack’. Bij Mobistar TV zijn er drie zenderpakketten: Basic, Plus en Top.

Bij het Starpack krijgt u standaard het basisaanbod Basic. Voor 5 euro extra per maand kan u het zenderpakket Plus ontvangen, dat bestaat uit alle Basic-zenders en enkele sport-, kinder- en muziekzenders. Voor 10 extra per maand bovenop de prijs van het Starpack ontvangt u het Top-pakket met alle Plus-zenders, verschillende HD-zenders en documentairezenders. Bij elke opgesomde pakket ontvangt u bovendien gratis een 250-tal zenders en kan u tegen 7,95 euro/maand de erotiekzender Man-X ontvangen.

Door de komst van Mobistar TV hebben we onze pagina’s Basisaanbod, Digitale tv-providers, Extra zenders, Handige links en HD-aanbod aangepast. Ook kan u de zenderlijsten (met zendernummering) van Mobistar TV in Vlaanderen en Wallonië aan de rechterkant van elke pagina terugvinden en downloaden.

Advertenties

10 Reacties to “Mobistar TV voortaan beschikbaar”

 1. Denies Roger said

  Wat heb ik nodig voor naar Mobistar TV te kijken.

  Denies Roger

 2. Pierre said

  Satellite schotel, LNB, Mobistar decoder, TV, Mobistar Cellphone met abonnement,

 3. patrick berben said

  hallo,
  ik bezit mobistar tv, maar zou die op vershillende tv’s willen, en gebruik maken van De” Clone+ Home Edition” bij tv-vlaanderen gaat dit systeem heel goed, maar kan het bij mobistar tv, iemand al reeds kennis van?
  alvast bedankt
  patrick

 4. de smartcard is gelinkt aan de mobistar box dus vrees ervoor dat je die kaart kan delen met een andere box in je huis.

 5. Simon_vg said

  @ Patrick Berben:

  zelf ben ik momenteel aan het bekijken of ik een overstap van belgacom naar mobistar ga maken.
  is dit de moeite waard? merk jij enige min-punten aan de nieuwe mobistar TV?
  momenteel vind ik er nog maar zeer weinig reacties op, zowel positief als negatief is er zeer weinig over terug te vinden.

 6. anne vandelanotte said

  momenteel kun je maar 1 tv aansluiten. anders moet je bijkomende boxen hebben. maar bij Mobistar heb je wel HD.
  Info http://www;saveonbills;be

 7. anne vandelanotte said

  mobistar tv is uitstekende. echt prachtig beeld. met een satelliet. Opgelet als je in Brugge woont, mag de schotel niet van de straat gezien worden en de schotel moet op 20 m van hoge bomen staan. De schotel wordt in de zuidelijke richting geplaatst.

 8. dtvfan said

  Beste Anne Vandelanotte

  Gelieve geen commerciële boodschappen te plaatsen als reactie. De reactiemogelijkheid op deze site dient niet als promotiemiddel voor een operator. Reactie werd verwijderd.

  Met vriendelijke groeten

 9. Ik zie dit niet als een commerciële boodschap. Het feit is dat dit een heel mooi beeld is en dat je in Brugge moet opletten met digitale schotels. Dit enkel ter info…waar zit de commerciële boodschap?

 10. dtvfan said

  Beste

  De reactie die verwijderd werd, en niet meer zichtbaar is, bevatte commerciële info. Dit gaat dus niet over bovenstaande reacties van u.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: