Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • september 2010
  M D W D V Z Z
  « Aug   Okt »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Programmatie van La Trois voorgesteld

Posted by dtvfan op 8 september 2010

Belgacom TVGisteren maakte de Waalse openbare omroep RTBF de programmatie bekend van de nieuwe zender La Trois, die op 25 september officieel wordt gelanceerd. In de ochtend en in de namiddag zal La Trois kinderprogramma’s brengen onder de naam OUFtivi, wat een vernieuwd aanbod wordt voor kinderen en jongeren. ’s Avonds komt de internationale en nationale actualiteit aan bod, met het nieuws van TV5Monde (18.30u), het nieuws van EuroNews (19.00u) en een Europees magazine (19.20u). Om 19.30u is er het nieuws van La Une te zien met gebarentaal. Vanaf 21.00u zijn er culturele programma’s te zien en nog later op de avond worden er films en series in de orginele versie met Franstalige ondertitelingen uitgezonden. Verder is er ook nog plaats voor documentaires op La Trois. Op La Trois zal er bovendien ook geen reclame te zien zijn.

La Trois is in Vlaanderen voorlopig enkel beschikbaar in het basisaanbod van Belgacom TV. Of La Trois bij Telenet Digital TV zal komen is nog niet bekend.

Advertenties

7 Reacties to “Programmatie van La Trois voorgesteld”

 1. cristianodanio said

  beste blijft exqi sport+ staan op de kabel
  heel veel groeten

 2. dtvfan said

  EXQI Sport+ zal zeker nog even analoog op de kabel blijven, want Telenet heeft nog altijd geen beslissing genomen over wat er met het kanaal zal gebeuren. Mogelijk zal er in de loop van de komende weken meer informatie komen.

  Met vriendelijke groeten

 3. Bart said

  Zou het niet beter zijn een nieuwe poll
  te organiseren in verband met
  welke analoge zenders (1 of 2) er kunnen verwijderd worden
  voor plaats te maken voor nog meer digitale zenders
  en voor de beeldkwaliteit er van te verhogen ?

 4. rob said

  slechts 1 of 2 verwijderen?Ik kan er een paar meer opnoemen. We kunnen misschien beter vragen welke analoge zenders eventueel zouden mogen blijven bestaan?

 5. dtvfan said

  EXQI Sport+ gaat zeker analoog stoppen. Alleen is het nog niet duidelijk of een andere kanaal in de plaats komt of niet. Hoe dan ook zal het analoge zenderaanbod in de loop van de tijd kleiner en kleiner worden.

  Met vriendelijke groeten

 6. VFlies said

  In het Brusselse is La Trois nu al enkele dagen beschikbaar bij Telenet (analogue en digitaal, maar voorlopig niet in HD)

 7. dtvfan said

  Klopt inderdaad VFlies, maar in Vlaanderen bij Telenet Digital TV is La Trois nog niet beschikbaar.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: