Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • september 2010
  M D W D V Z Z
  « Aug   Okt »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Nieuwe en interactieve platform voor Belgacom TV

Posted by dtvfan op 8 september 2010

Belgacom TVBelgacom werkt aan een tweede platform voor Belgacom TV. Dat zei de topman van Belgacom, Didier Bellens, in een interview met de Waalse krant Le Soir. Het huidige platform zal blijven bestaan, maar het nieuwe platform gaat zich richten op interactiviteit. Zo zal men onder meer foto’s kunnen bekijken, delen met vrienden en ook commentaar erop kunnen geven. Bovendien wordt het beheer van digitale media gepersonaliseerd, waardoor elk familielid kan bepalen wat hij wil zien op tv.

Het nieuwe interactieve en tweede platform moet zorgen voor nieuwe klanten voor Belgacom TV zonder de oude klanten niet af te stoten. Zo zal Belgacom ook investeren in bijkomende diensten door participaties in technologische bedrijven te nemen. OnLive, een bedrijf gespecialiseerd in online computerspelletjes, zal eind september de spelletjes voorstellen die via Belgacom TV beschikbaar zullen zijn. Zo zullen meerdere mensen ter wereld aan eenzelfde spelletje kunnen deelnemen. Belgacom is bovendien nog aan het zoeken naar een browser, waardoor mensen profielen kunnen aanmaken en hun wensen bekend maken. De spelletjes van OnLive zouden begin 2011 bij Belgacom TV komen. Meer interactieve toepassingen voor het tweede platform worden in de loop van de volgende weken bekend gemaakt.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: