Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • september 2010
  M D W D V Z Z
  « aug   okt »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

Snooker en cricket live bij Eurosport

Posted by dtvfan op 3 september 2010

Eurosport HDDeze maand zenden Eurosport en Eurosport 2 heel wat sportevenementen live uit. We gaan op twee sportevenementen dieper op in : de World Open in het snooker en de Twenty20 Champions League in het cricket.

 • World Open in Glasgow

Van 18 tot en met 26 september vindt in het Schotse Glasgow de World Open plaats. Het Scottish Exhibition and Conference Centre vormt ook dit jaar ’t decor van dit prestigieuze snookertoernooi, dat vorig jaar werd gewonnen door de blonde Australiër Neil Robertson.

Online is het toernooi nog beter te volgen met de Eurosport Player.  Tijdens de World Open biedt de Eurosport Player een exclusieve multi-court service, waarmee ook de gelijktijdig gespeelde wedstrijden op de tweede tafel kunnen worden bekeken. De World Open is live te volgen op Eurosport en de Eurosport Player. Op Eurosport HD zijn de wedstrijden in Native HD te zien.

 • Twenty20 Champions League

De Twenty20 Champions League is de strijd tussen de beste Twenty20 cricketteams ter wereld. Ook vorig jaar verzorgde Eurosport de (online) uitzending van dit internationale superevent waarbij clubs uit India, Engeland, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Sri Lanka en Brits West-Indië hun opwachting maken en strijden voor de eer en een prijzenpot van ettelijke miljoenen dollars.

De editie van dit jaar vindt plaats in Zuid-Afrika, van 10 tot en met 26 september. Het toernooi wordt door Eurosport uitgezonden op Eurosport 2. Alle wedstrijden, waarvan een aantal exclusief, zijn te zien met Eurosport’s online sportservice: de Eurosport Player.

Eurosport, Eurosport 2 en Eurosport HD zijn beschikbaar in het zenderaanbod bij Telenet Digital TV, Belgacom TV en TV Vlaanderen.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: