Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2010
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Video: TV Limburg lanceert TVL Digitext

Posted by dtvfan op 27 augustus 2010

TV LimburgDe Limburgse regionale tv-zender TV Limburg lanceert vanaf 1 september TVL Digitext, dat een digitale versie is van teletekst. Dat meldt TV Limburg. Via een druk op de teletekstknop kunnen digitale tv-abonnees gratis in een menu kiezen om klassieke rubrieken als nieuws, weer en sport op te vragen. Ook radiofragmenten, items uit het tv-nieuws en YouTube-filmpjes kunnen worden opgevraagd.

Dankzij de steun van de provincie Limburg krijgt bovendien elke Limburgse gemeente ook eigen digitale pagina’s, die kunnen bekeken worden door de postcode van de gemeente in te geven in de TVL Digitext. Naast nieuws uit de gemeente zullen de lokale besturen ook filmpjes en informatie, zoals bijvoorbeeld de openingsuren van het containerpark of een lijst met dokters van wacht, kunnen verdelen naar hun inwoners. De klassieke teletekstpagina’s van TV Limburg blijven bestaan. TVL Digitext is vanaf 1 september beschikbaar bij Belgacom TV en Telenet Digital TV. Meer info over TVL Digitext kan u in onderstaande video ontdekken.

Advertenties

2 Reacties to “Video: TV Limburg lanceert TVL Digitext”

 1. ToMiKoN said

  Ziet er een mooi initiatief uit! Ook dat het op zowel Belgacom als Telenet zit, is goed! Jammer dat je er als West-Vlaming niets mee bent! 😉

 2. AVS heeft dit al wat langer en is gewoon iets interactief die traag werkt.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: