Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2010
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Gratis voetbalwedstrijden bij Telenet Digital TV

Posted by dtvfan op 21 augustus 2010

Eurosport HDHet wereldkampioenschap is achter de rug, de competitie gaat weer van start. PRIME Sport daagt de supporters uit deel te nemen aan een groots voetbaldebat en gaat op zoek naar de meest gewaardeerde competitie. Om hun mening grondig te kunnen staven, kijken alle digitale kijkers van Telenet bovendien enkele topmatchen gratis. Dat meldt PRIME in een persbericht.

Het grote debat
De voetballoze weken na het WK zijn voorbij. Supporters kunnen hun favoriete ploeg weer luidkeels toejuichen. PRIME Sport gaat met zijn grote voetbaldebat op zoek naar de meest gewaardeerde Europese competitie. Waar speelt men het mooiste, beste, spannendste voetbal: in de Premier League, Primera División, Ligue 1, Eredivisie of in de Bundesliga?

Kenners kunnen hun mening kwijt op http://www.prime.be of http://www.facebook.com/prime. Op deze online platformen kan tussen 6 augustus en 30 september naar hartenlust gedebatteerd kan worden over het wat en hoe van clubs, spelers, transfers, doelpunten, tackles, enz. Bovendien maakt iedereen die geldig op een competitie stemt, kans op een gratis duoticket naar een Europese topmatch.

Gratis voorsmaakje
Om het debat aan te wakkeren, biedt PRIME Sport alle Telenet digitale tv-kijkers enkele gratis Europese matchen aan. Niet-PRIME abonnees moeten alleen maar op het juiste digitale kanaal (kanaal 200) afstemmen. Zo kunnen de fans de verschillende competities met kennis van zaken vergelijken. Het betreft de volgende matchen:
Zon 29/8 20u55 Bordeaux vs. Marseille (Ligue 1)
Zon 12/9 Wedstrijd uit de Primera Division
Zon 19/9 12u25 Feyenoord vs. Ajax (Eredivisie)

Nabesprekingen, verdere duiding en analyse zijn steeds terug te vinden via de (inter)nationale voetbalprogramma’s die PRIME Sport haar abonnees aanbiedt.

2 Reacties to “Gratis voetbalwedstrijden bij Telenet Digital TV”

 1. Bert said

  Schandalig. Voetbal behoort tot het duurste wat een TV-zender kan uitzenden (hoge productiekosten, nul-komma-nul opbrengsten na uitzending), en daar heeft Prime geld voor — meer nog, ze geven het zelfs GRATIS weg!

  Maar één van hun kanalen vullen met series, nee, da’s onmogelijk. Vanavond op “Prime Series”:
  http://www.tv.be/zenders/prime-series?date=24-08-2010
  19:20 – Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand
  20:35 – Wall-E
  22:10 – Project X
  23:55 – Spread
  Geen enkele serie! Op een znder die “Prime SERIES” heet!

  Of kijk naar http://www.prime.be/nl/series/ : slechts 4 (VIER!) series worden daar vermeld. Waarvan er twee al gecancelled zijn in de VS.

 2. deploige said

  Waarom geeft Telenet niet zoals vroeger weekelijks één match gratis voor de digitale telenet abonnee’s ?
  Belgacom geeft gratis een wedstrijd per week van onze competitie; daar kan toch wel iets tegenover staan ; denk ik toch.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: