Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juli 2010
  M D W D V Z Z
  « Jun   Aug »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Stijgend aantal opvragingen bij Telenet Digital TV

Posted by dtvfan op 28 juli 2010

printLogo.jpg Telenet picture by dtvfanOndanks het warme weer van de afgelopen weken kijkt de Vlaming nog steeds evenveel tv. Hij vraagt zijn favoriete films en tv-programma’s wel gemiddeld een half uur later op. ‘Avatar’ is de meest bestelde HD-film. Ook het aanbod 3D-films in de tv-theek blijft groeien. Dat meldt Telenet in een persbericht.

‘Avatar’ vaakst opgevraagd
Video on demand blijft goed scoren. Het zwoele zomerweer van de afgelopen dagen houdt de Vlaming niet tegen om films te bestellen. Gemiddeld doet hij dat wel zo’n dertig minuten later dan normaal. Waarschijnlijk omdat hij met dit weer langer buiten zit, en toch niet meteen kan gaan slapen door de warmte.

Top drie van VOD HD-films in juli:
– ‘Avatar’
– ‘Daybreakers’
– ‘The Bad Lieutenant’

Eind deze maand zullen ‘Up in the Air’ met George Clooney en de animatiefilm ‘Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel’ ook op aanvraag verkrijgbaar zijn. In augustus staan de toppers ‘Shutter Island’, ‘Remember Me’, ‘Clash of the Titans’ en de Vlaamse film ‘Bo’ op het programma.

3D in opmars
Ook de 3D-catalogus van Telenet blijft uitbreiden. Digitale kijkers met een 3D-televisie en een speciaal brilletje kunnen ondertussen al vier films en twee documentaires in 3D bekijken, voor € 6.95 per opvraging. De laatste nieuwe aanwinsten zijn de familiefilm ‘Spy Kids’ en de bloedstollende thrillers ‘My Bloody Valentine’ en ‘Scar’. In het najaar komen er nog een reeks nieuwe titels bij.

Telenet was de eerste in de Benelux om volwaardige 3D-content op aanvraag aan te bieden. Voor de drie laatste films heeft het bedrijf een overeenkomst met E1 Entertainment Benelux, een onafhankelijke distributeur van film, dvd, Blu-ray, VOD en tv-content.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: