Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • mei 2010
  M D W D V Z Z
  « apr   jun »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

World Wrestling Entertainment op GUNKtv

Posted by dtvfan op 13 mei 2010

GunkTVWorld Wrestling Entertainment is te bekijken in 145 landen in 30 verschillende talen maar was nog nooit eerder op de Vlaamse televisie. WWE is al jaren een echt kijkcijferkanon in de US en UK, en trekt meer dan 500 miljoen kijkers wereldwijd aan. Bij een navraag onder de kijkers van GUNKtv kwam WWE als één van de meeste aangevraagde entertainmentsporten naar voor. GUNKtv blijft investeren in eigen producties maar wil ook enkele buitenlandse topproducties aan zijn portfolio toevoegen om de verdere groei van de zender te garanderen. WWE past als dusdanig perfect in het imago van GUNKtv: stoer, stout en eerlijk. Dat meldt GUNKtv in een persbericht.

Nu gaat, na lange onderhandelingen, World Wrestling Entertainment (WWE) een samenwerking aan met België’s snelst groeiende televisiezender GUNKtv. Dankzij deze samenwerking serveert GUNKtv jullie wekelijks een aflevering van WWE’s vlaggenschip RAW, slechts enkele dagen na de opname van de verschillende wrestling events.

Vanaf woensdag 21 mei kunnen de fans wekelijks terecht op GUNKtv om hun favoriete WWE Supersterren en Diva’s uit RAW aan het werk te zien. Dit elke woensdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur en vrijdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur. De show wordt uitgezonden in het Engels maar, en dit voor de allereerste keer, met Nederlandstalige ondertiteling voor de Vlaamse WWE-fans.

Stefan Devroey, CEO T.Vgas: ‘We zijn uiteraard trots en enthousiast dat België’s snelst groeiende televisiezender, GUNKtv, de eer krijgt om World Wrestling Entertainment te introduceren aan de Vlaamse televisiekijker. We zijn blij deze samenwerking te kunnen aangaan want op deze manier kunnen onze kijkers het volgende jaar optimaal genieten van de succesvolle mix tussen sport en entertainment die WWE te bieden heeft.’

Dominic Hayes, Senior Vice President and Managing Director of International Television and Digital van WWE voegt daar nog het volgende aan toe: ‘Deze nieuwe samenwerking met GUNKtv is nog maar eens het bewijs van het success en de voortdurende groei van de WWE-brand in Europa. We zijn blij met GUNKtv te kunnen samenwerken en op deze wijze WWE’s unieke entertainment te kunnen introduceren aan een breder publiek in België.’ GUNKtv is exclusief via Telenet te bekijken.

2 Reacties to “World Wrestling Entertainment op GUNKtv”

 1. VDS MARIO said

  vIND WWW EEN DOM PROGRAMME EN VERSTA NIET HOE MENSEN DAARVOOR BETALEN LIEVER MMA EN BOKSEN DAT IS REAL THING

 2. dtvfan said

  Beste,

  Gelieve niet zo te roepen, want in hoofdletters typen betekent roepen.

  Met vriendelijke groeten,
  dtvfan

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: