Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • mei 2010
  M D W D V Z Z
  « Apr   Jun »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Ronde van Italië live op Eurosport

Posted by dtvfan op 7 mei 2010

Eurosport HDVan zaterdag 8 tot en met zondag 30 mei doen Eurosport en Eurosport HD rechtstreeks verslag van de 93ste editie van de Giro d’Italia. Het commentaar komt van Danny Nelissen, Jeroen Blijlevens en Martijn Berkhout. Dat meldt Eurosport. Il Giro gaat morgen in Amsterdam van start met een individuele tijdrit over ruim 8 kilometer. Er wordt gestart vanaf het Museumplein en gefinisht vlak voor het Olympisch Stadion.

Op 9 mei trekt de karavaan over zo’n 200 kilometer (en dus met een omweg) naar Utrecht, waarna de renners op 10 mei, terug in Amsterdam, het startschot horen voor de laatste Hollandse etappe richting het Zeeuwse Middelburg.

De Ronde van Italië wordt verreden over 21 etappes en heeft dit jaar als eindpunt het Noord-Italiaanse Verona. Eurosport en Eurosport HD zijn er live bij, met dagelijks, vanaf ongeveer 14:00 uur, rechtstreeks de finale van de rit van die dag. Tijdens die uitzendingen wordt eerst teruggeblikt op de inmiddels gereden kilometers, waarna live verslag wordt gedaan van de vaak spannendste laatste fase van de rit.

Met Eurosport’s online TV-service Eurosport Player zijn alle etappes ook online te bekijken. Daarnaast zijn er van zowel de start als de finish van elke etappe exclusieve beelden te zien. Met de on demand service kan men de etappes terugzien.

Deze Player biedt sportliefhebbers vanachter hun PC toegang tot Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews (en regelmatig ook tot evenementen die niet op TV te zien zijn). Ook geeft de Eurosport Player vaak sportevenementen een extra dimensie met de zogenaamde multi-feed functie, en kan men er wedstrijden mee terugzien. Meer informatie over de Eurosport Player staat is te vinden op http://www.eurosportplayer.com/.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: