Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • maart 2010
  M D W D V Z Z
  « Feb   Apr »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

SciFi Channel is voortaan Syfy Universal

Posted by dtvfan op 5 maart 2010

SyfyVanaf 20.25u vanavond zal het digitale tv-kanaal SciFi Channel omgevormd worden tot het nieuwe SyFy Universal. De vernieuwde zender zal om 20.30u starten met drie nieuwe premières van series: het nieuwe seizoen van Stargate en het tweede seizoen van zowel Primeval als Sanctuary. In de Verenigde Staten werd al in juli vorig jaar SciFi Channel omgevormd tot SyFy Universal en is nu ook in de Benelux. SyFy Universal is in Vlaanderen beschikbaar bij Belgacom TV en Telenet Digital TV.

Advertenties

4 Reacties to “SciFi Channel is voortaan Syfy Universal”

 1. Albert said

  Een naamsverandering is geen probleem, echter dat er zo’n groot wit SyFy icoon in de linkerbovenhoek moet komen dat mijn hele beeld overstraalt kan ik niet begrijpen. Een beetje bescheidener en waziger zou niet misstaan om inbranden van het beeldscherm te voorkomen. Verder is het een prachtige zender waar ik graag naar kijk. Doorgaan zo SyFy-team.

 2. Robin said

  Het logo is overigens inderdaad wel belachelijk groot. Ook de site moet nog even wat beter vertaald worden en tikfouten uithalen en aangevuld met bijv. on demand info en aanbieders. Overigens is de oude site scifi-tv.nl ook nog steeds te bezoeken. De nieuwe site staat op syfy.nl en syfyuniversal.nl

 3. Danny Adriaensen said

  Die DOG’s zijn inderdaad overdreven… en wat me ook enorm stoort is het feit dat in 2010 zo’n zender nog uitzendt in 4:3!!!! Dat HD een dure investering is en we daar (nog even) op moeten wachten kan ik begrijpen, maar nu nog steeds uitzenden in 4:3? Neen, dat is gewoon laksheid. En dat voor een sci-fi zender.

 4. master-magic said

  had gedacht met de aanpassing van naam dat ze ook in 16/9 gingen uitzenden,maar volgens de posters hier dus nog niet.
  en er is dacht ik een HD zender op komt voor de benelux van syfy.
  hopen dat die er snel komt en in het HD pakket komt of het pakket waar de SD versie inzit.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: