Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2010
  M D W D V Z Z
  « Jan   Mrt »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Belgacom lanceert internet zonder downloadlimiet

Posted by dtvfan op 5 februari 2010

Belgacom voert vanaf 1 maart forse vernieuwingen door in zijn internetaanbod. Het bedrijf wil beter inspelen op de behoeften van de klant, met meer volume, meer snelheid en een formule zonder volumebeperkingen. Telenet lanceert maandag een abonnement met een downloadvolume van 250 gigabyte.

Tot dusver had Belgacom 4 populaire formules in haar internetaanbod: Internet Budget, Light, Go en Plus. Vanaf 1 maart verdwijnen deze formules voor een totaal vernieuwd aanbod. De instapformule heet voortaan Internet Start, het standaardaanbod wordt Internet Comfort. Voor ervaren surfers, zelfstandigen maar ook families is er Internet Favorite, en voor ‘zware’ surfers of kmo’s komt er Internet Intense zonder downloadbeperking. Comfort, Favorite en Intense zijn bovendien dezelfde namen als bij Belgacom TV.

De maandelijkse prijs voor de formule Internet Start bedraagt 18,90 euro, voor Internet Comfort 32,50 euro, voor Internet Favorite 42,90 euro en voor Internet Intense 56 euro.

De vernieuwingen gelden vanaf 1 maart automatisch voor alle huidige internetklanten en ook de nieuwe klanten. Elke klant krijgt van Belgacom nog deze maand een persoonlijke brief met daarin alle uitleg. De nieuwe tarieven gelden vanaf 1 april. Een klant die zou vaststellen dat zijn gebruik niet overeenkomt met zijn formule, kan tot eind april gratis overschakelen naar een andere formule.

Meer info over de vernieuwde internetformules van Belgacom, zoals download- en uploadsnelheid, volumes en mailbox, kan u bekijken op deze link.

Bron : De Morgen + eigen berichtgeving

Advertenties

6 Reacties to “Belgacom lanceert internet zonder downloadlimiet”

 1. jan said

  Telenet lanceert maandag een abonnement met een downloadvolume van 250 gigabyte : niet enkel fibernet. alle internet producten krijgen een verhoging net zoals bij belgacom. te lezen op hun site

 2. mcpvc said

  Eindelijk!

 3. Dominiek said

  Er zou nog veel meer concurrentie moeten komen,dan zullen de prijzen sowieso wel zakken.

 4. rob said

  Toch al een goede zet van telenet.

  En hogere snelheid en meer download volume.

  Nu nog de verwijdering van de overbodige zenders (….) en die vervangen door HD zenders met inhoud, en we zijn zeer tevreden.

  Echt, er kunnen heel wat zenders weg. Wie kijkt er nu naar ‘Onze TV’ die al sinds de eerste minuut nog steeds hetzelfde uitzenden. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? (en Onze TV is niet de enigste die weg mag)

 5. master-magic said

  hogere snelheid en meer download volume,maar tegen welke prijs dan weer,
  ze zijn veel te duur.
  ze zijn dubbel zo duur als in nederland voor hetzelfde aanbod.
  dat Telenet dat nog niet snapt begrijp ik niet.
  120€ voor een shake met snelste internet en geen limieten.

 6. jan said

  @ master-Magic : 61.23 onbeperk voor turbonet, je leest blijkbaar weer half.
  120 per maand is fibernet met een shake.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: