Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • december 2009
  M D W D V Z Z
  « Nov   Jan »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Meer dan 100.000 klanten voor TéléSAT en TV Vlaanderen

Posted by dtvfan op 29 december 2009

TV VlaanderenM7 Group, de mediagroep waartoe de digitale televisieplatforms TV Vlaanderen en TéléSAT behoren, rondt 2009 af met meer dan 100.000 Belgische abonnees. Dat meldt TV Vlaanderen. De satellietplatform operator bevestigt hiermee het succes van TV Vlaanderen en TéléSAT. Ook voor 2010 staan tal van productvernieuwingen gepland.

Ook in Europa blijft digitale televisie via satelliet groeien. De nakende lancering van TéléSAT Luxemburg door M7 Group bevestigt deze evolutie alsook de nood aan alternatieven bij zowel klanten als verkooppunten.

Kurt Pauwels, Executive Vice President M7 Group voor België en Luxemburg is alvast van plan om ook in 2010 niet stil te zitten: ‘België is een traditioneel kabelland, maar TV Vlaanderen en TéléSAT hebben bewezen dat er ook in België wel degelijk een markt voor satelliettelevisie bestaat. 100.000 individuele families, dan spreken we al snel over een kwart miljoen kijkers die de keuze voor satelliet hebben gemaakt. We gaan ons aanbod verder uitbreiden en verruimen met meer productinnovaties en nieuwe diensten om zo de huidige en toekomstige klanten nog beter te bedienen.’

TéléSAT, opgestart in januari dit jaar, wordt door Franstalig België ook steeds meer gekozen als oplossing voor digitale televisie. Grote stappen dit jaar, voor de Waalse poot van M7, waren naast de aanwezigheid op het HOT BIRD platform ook de toevoeging van zenders zoals Disney Channel, NT1 en MTVN HD. Voor TV Vlaanderen was 2009 ook een jaar vol productvernieuwingen, met recent nog de lancering van de huurformule voor de HD-apparatuur. Ook bleven er nieuwe sterke zenders bijkomen zonder meerkost voor de TV Vlaanderen abonnee zoals vtmKzoom, Acht en Eén HD.

Bron : Persbericht TV Vlaanderen + eigen berichtgeving

Advertenties

3 Reacties to “Meer dan 100.000 klanten voor TéléSAT en TV Vlaanderen”

 1. Roland said

  En voeg nu eens TMF Vlaanderen toe, tv vlaanderen bestaat toch al een jaar maar kunnen die zender niet toevoegen?

 2. voor die vraag moet je bij de MTV networks groep zijn die TMF belgie niet willen toevoegen omdat we al zoveel MTV kanalen hebben.
  allesinds meer dan bij Telenet.
  denk dat er een beperkt aantal kanalen van die groep mogen doorgegeven worden in een land.
  ofwel is de prijs de oorzaak en geen ruimte ervoor.

 3. knaller said

  Belachelijk!
  Als TV Vlaanderen een “VLAAMS” pakket aanbiedt dan moeten toch gewoon alle Vlaamse zenders erin zitten? Wat is dat nu voor een klantenbedrog?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: