Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • december 2009
  M D W D V Z Z
  « nov   jan »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

Eurosport HD vanaf 12 januari bij Telenet Digital TV

Posted by dtvfan op 22 december 2009

Eurosport HDDe HD-versie van Eurosport, Eurosport HD, komt vanaf 12 januari 2010 bij Telenet Digital TV. Dat meldt Telenet. De HD-zender zal beschikbaar zijn in het HD XL pakket, dat ook inbegrepen is bij een Shake+. Door deze toevoeging is Eurosport HD bij alle drie digitale tv-providers die HD aanbieden (Telenet, Belgacom en TV Vlaanderen) in Vlaanderen beschik-baar. Eurosport HD is vanaf 12 janauri bij Telenet Digital TV in Vlaanderen beschikbaar op kanaal 65. In Brussel zal de Nederlandstalige versie beschikbaar zijn op kanaal 168 en de Franstalige versie op kanaal 169.

7 Reacties to “Eurosport HD vanaf 12 januari bij Telenet Digital TV”

 1. rob said

  Telenet gaat eindelijk nog eens voor kwaliteit.

  Voor mij mogen er nog een paar zenders weg (ook digitaal) om plaats te maken voor goede HD zenders.

 2. frans.vervekken said

  Daar ben ik het volledig mee eens.

 3. wacht eerst maar af waar ze die gaan zetten en welke kwaliteit de andere HD zenders zullen hebben als ze Eurosport HD op de HD mux zetten.
  zou kunnen dat de kwaliteit van de andere zenders achteruit gaat omdat deze de ruimte moeten delen met een extra zender.
  dus nog even afwachten voor men juicht.

 4. rob said

  Ik dacht dat ik ook gezegd had dat een aantal zenders zeker mogen verdwijnen. Hoog tijd dat dit gebeurt en dan is er meer plaats voor de HD zenders!
  De lijst van zenders die mogen verdwijnen is te lang om op te noemen, iedereen kent de namen, maar blijkbaar durft men hier bij telenet geen actie te nemen. (en ik heb het niet over ard en zdf). Zenders zoals GunkTV, Sundance HD, MBC, Al Jazheera, … Daar zitten we in Vlaanderen toch niet op te wachten?

 5. Dominiek said

  Nog eens goed nieuws

 6. Robert kuipers said

  Bravo. Daar ben ik heel blij mee. Super! Let the games begin.

 7. Rubin said

  Voor mij mogen er ook vle zenders verdwijnen in het aanbod van Telenet zoals MBC, Aljazheera, TRT Türk, GunkTV, RAI, Mediaset Italia,… en meer HD zenders toevoegen zoals ARD HD, ZDF HD. In oktober breidde Telenet het aanbod uit met de Duitse RTL en Sat.1 terwijl ook zij een eigen HD kanaal hebben…

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: