Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • december 2009
  M D W D V Z Z
  « Nov   Jan »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

SUPER8 terug vanaf maandag bij Acht

Posted by dtvfan op 20 december 2009

‘SUPER8’, de minisitcom over de avonturen van miskend filmgenie Bert Adongo in de ‘videotheek from hell’, is terug vanaf 21 december op Acht met een tweede seizoen. Dat meldt Acht. Vanaf maandag laat Acht de nieuwe reeks van 18 episodes op de kijker los, waarin Bert (Uwamungu Cornelis) en zijn corpulente sidekick Stef (Stef Lernous) de meest bizarre avonturen beleven. Digitale kijkers kunnen het nieuwe seizoen reeds via de rode knop bij Acht bekijken.

Bert en Stef krijgen dit keer bezoek van de sadistische vroegere turnleraar van Bert (Gene Bervoets) en beleven ze onder invloed van hallucinogene paddenstoelen een close encounter met Sam Gooris.
Er doen zich ook paranormale verschijnselen voor in de videotheek, zoals een schimmelvlek met verjongende kracht op de muur. Of een bloeddorstig creatuur dat tussen de videotheekrekken uit een mysterieuze mist opduikt.

Bert krijgt ook weer heel wat bekende gezichten over de vloer. Naast lastige vaste klanten zoals Wim Helsen, Kevin Janssens en Benny Claessens (wier romance een dramatische wending neemt) maken dit keer ook Filip Geubels, Bent Van Looy, Karlijn Sileghem, Jan Verheyen, Herwig Ilegems, Zaki Dewaele en Tom Barman hun opwachting.

Acht is beschikbaar in het basisaanbod bij Belgacom TV, Telenet Digital TV en TV Vlaanderen.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: