Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • december 2009
  M D W D V Z Z
  « Nov   Jan »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Jan Smekens wordt operationeel directeur bij EXQI

Posted by dtvfan op 9 december 2009

EXQIEXQI nv heeft met Jan Smekens een akkoord gesloten over een structurele samenwerking. Hij zal als COO de operationele lijnen voor het multimediaproject EXQI uitzetten. Dat meldt EXQI in een persbericht. Smekens zal rechtstreeks rapporteren aan Gabriel Fehervari, die CEO van EXQI nv blijft.

Daarnaast wordt Arendsoog van Jan Smekens ook een structurele leverancier van faciliteiten voor het project. Productiehuis Arendsoog zal ook een structurele leverancier worden door dagelijks videoreporters beschikbaar te stellen voor EXQI. Sinds 2002 geeft Jan Smekens met Arendsoog gestalte aan een nieuwe manier van televisieproductie. Jan Smekens blijft bovendien op post als CEO van Arendsoog.

‘Vandaag leveren we met de voetbalmagazines CLUBtv en LOKERENtv al wekelijks verschillende bijdragen voor EXQI Sport. Het is de bedoeling om meer van die magazines en reportages te maken. Daarnaast zal Arendsoog nagaan hoe het aanbod op alle EXQI-zenders kan verrijkt worden met extra content en hoe operationeel en programmatorisch één en ander wordt geïmplementeerd. Gezien de omvang zal ik dit project zelf opvolgen,’ licht Jan Smekens toe.

Gabriel Fehervari: ‘EXQI bestaat vandaag al uit de digitale kanalen EXQI Sport, EXQI Culture in het noorden en het zuiden, als ook het analoge testplatform EXQI Intro en de radiozender EXQI FM. Jan zal mee de grondvesten van EXQI Life en van het overkoepelende EXQI Plus leggen. De start is gepland begin 2010. Hij volgt ook de operationele uitbouw van de andere mediaplatformen binnen het EXQI-project. De opdracht loopt voor een jaar en kan worden verlengd. Ik zal me als CEO voor EXQI bezig houden met strategische allianties, kabelmaatschappijen, overheid en financiën.’

Advertenties

2 Reacties to “Jan Smekens wordt operationeel directeur bij EXQI”

 1. moet dat niet zijn CEO ?????

 2. dtvfan said

  Nee, want Jan Smekens wordt COO (chief operating officer) en dit betekent in het Nederlands operationeel directeur. De CEO van EXQI blijft Gabriel Fehervari.
  Mvg,
  dtvfan

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: