Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • november 2009
  M D W D V Z Z
  « Okt   Dec »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

EXQI Sport lanceert nieuw wielerformat EXQI Citybike

Posted by dtvfan op 23 november 2009

EXQI CitybikeOp donderdag 10 december stelt sportzender EXQI Sport een nieuw wielerformat voor: EXQI Citybike. Dat meldt EXQI. Deze nieuwe wielercompetitie zal live in het voorjaar te zien zijn op EXQI Sport en EXQI Intro en wordt uitgezonden vanuit tien verschillende gaststeden, telkens één per provincie. De stad Leuven is op 10 december eerste gaststad, waar op een uitgelicht en afgesloten parcours rond de Oude Markt zullen oud-renners en wielervedetten zoals o.a. Johan Museeuw, Jo Planckaert, Lucien Van Impe, Nico Mattan en Serge Baguet in actie komen. Deze race met de oud-renners bovendien is live te zien op EXQI Sport en EXQI Intro. Dit gebeuren is voorsmaakje van de uiteindelijke EXQI Citybike in het voorjaar van 2010.

Naast oud-renners, komen ook opkomend jong wielertalent en profteams aan de start en dat op een afgesloten en uitgelicht parcours van maximum twee kilometer. Een echt rennersdorp en viptribune zorgen voor een sportieve sfeer in iedere gaststad. Tussen de verschillende races door zijn er live-interviews in het rennersdorp en in de studio aan het parcours. Op het einde van de reeks is bekend welke het beste aanstormende talent is, welke provincie de beste jonge renners in huis heeft en welk profteam de prijzen wegkaapt.
EXQI Intro is analoog en digitaal beschikbaar bij Telenet, EXQI Sport is digitaal beschikbaar bij Belgacom TV en Telenet Digital TV.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: