Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • oktober 2009
  M D W D V Z Z
  « Sep   Nov »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Radiozender Be One wordt vanaf zaterdag EXQI FM

Posted by dtvfan op 26 oktober 2009

EXQI FM(update) Vandaag heeft EXQI meer informatie gegeven over EXQI FM, de opvolger van radiozender Be One. Volgens David Daggelinckx, manager EXQI FM, verandert er niets: ‘We blijven ons concentreren op een kwalitatief aanbod van de beste pop en rock hits. Bewust willen we geen storende gesprekjes of overtollig gebabbel. We weten immers dat onze luisteraars de ononderbroken muziekstroom als een van de sterkste punten ervaart.’

Verder blijven het korte nieuws- en weerbulletin en de informatie over de files blijven een vast ingrediënt van EXQI FM. ‘We zijn ervan overtuigd dat we dankzij de samenwerking het aantal luisteraars op korte termijn kunnen verhogen. Er zullen dan ook tal van field promoties worden ingepland. Ook de presentatoren zullen dezelfde blijven. Ondertussen werken we verder aan een optimalisatie van de dekking. In de nabije toekomst zullen we ook fysiek verhuizen naar de mediasite in Lint.’, zegt Daggelinckx.

EXQI FM zal zoals gemeld ook opgenomen worden in het basisaanbod van Telenet Digital TV. EXQI FM zal in Vlaanderen beschikbaar zijn op preset 912 (Brussel: preset 932) en op Indi-decoders op preset 512. De website van EXQI FM is: www.exqifm.be (vanaf 31 oktober).

Advertenties

2 Reacties to “Radiozender Be One wordt vanaf zaterdag EXQI FM”

 1. Hans said

  alles is hier al gereed om ExqiFm te laten horen via de radio,enkel de coaxkabel verbinden via de wandcontactdoos waar de kabel uitkomt,eindelijk via de kabel,geen ruis meer:-)

 2. User name said

  Luister LIVE online: waarom de authenticatie???

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: