Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2009
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Nieuwe buitenlandse zenders bij Telenet Digital TV

Posted by dtvfan op 12 augustus 2009

printLogo.jpg Telenet picture by dtvfanHet digitaal basisaanbod bij Telenet Digital TV breidt vanaf 1 oktober uit met een aantal nieuwe buitenlandse tv-zenders, waaronder ook commerciële zenders. We geven u een overzicht en kort uitleg.

WDR : Deze Duitse zender verhuist van analoog naar digitaal en is voortaan in heel Vlaanderen digitaal verkijgbaar bij Telenet Digital TV.
RTL Television : Duitslands best bekeken commerciële zender is vanaf 1 oktober ook bij Telenet Digital TV te bekijken. De RTL-zender zendt heel wat programma’s uit die in Vlaanderen een Vlaamse versie hebben, zoals ‘Boer Zoekt Vrouw’
ProSieben : Deze Duitse commerciële zender was al eerder bij Indi beschikbaar en komt dus over in Vlaanderen beschikbaar via Telenet Digital TV. De holding van ProSieben, ProSieben Sat1 Media, is in Vlaanderen actief met de zenders VT4 en VijfTV.
Sat1 : Deze Duitse commerciële zender zit in dezelfde holding met ProSieben en is vanaf 1 oktober ook beschikbaar in het digitale tv-aanbod van Telenet.
Mediaset Italia : Deze Italiaanse commerciële zender, die in handen is van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, is voor het eerst in Vlaanderen beschikbaar via Telenet Digital TV.

Of deze zenders ook bij Belgacom TV komen is momenteel niet bekend , maar we houden u op de hoogte.

Advertenties

3 Reacties to “Nieuwe buitenlandse zenders bij Telenet Digital TV”

 1. Mooi dat het basisaanbod van Telenet uitbreid. Ik was het echter helemaal zat om €20,- per maand te betalen voor mijn digitale tv. Daarom kijk ik het nu gratis direct via mijn computer.

  het is toch van den zotte om 280 euro per jaar te betalen voor televisie? Kom nou!

  http://www.digitaaltvpakket.netne.net heb ik het besteld, kennen jullie nog meer aanbieder?

  Ik ben er namelijk erg tevreden mee

 2. dtvfan said

  Beste,
  In Vlaanderen heb je naast Telenet, ook Belgacom, DVB-T (gratis) en TV Vlaanderen. Meer info kan u vinden op onze pagina’s bovenaan.
  Met vriendelijke groeten

 3. H. Keersmaekers said

  Wat een verzameling van snert-zenders! Zeker geen kwaliteitsverbeter(ing

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: