Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juli 2009
  M D W D V Z Z
  « Jun   Aug »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Muziekzender Anne vanaf morgen bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 7 juli 2009

Belgacom TVDe nieuwe muziekzender van Belgacom TV, Anne, start vanaf morgen (8 juli 2009) op Belgacom TV. Anne brengt Vlaamse muziek van onder meer Will Tura, Laura Lynn, Bart Kaëll en vele anderen. Voor het beeldmateriaal werkt Belgacom samen met vtm. Ook heeft Anne een website: anne.be. We geven u alvast een overzicht van enkele programma’s op Anne.
Vlaanderen Boven
In dit programma wordt elke werdag van 14u tot 16u enkel Vlaamse klassiekers en meezingers uitgezonden. Van onder meer De Kreuners met “Ik Wil Je”, over Will Tura met “Eenzaam zonder jou” tot “Vlaanderen Boven” van Raymond van ’t Groenewoud.
Top 25
Net als de meeste muziekzenders heeft ook Anne een hitlijst. Op woensdag en in het weekend komt de Top 25 aan bod met Vlaamse hits.
Anne LIVE
Dit programma brengt een mix van live gebrachte muziek van onder meer Belle Perez en Milow en vele andere artiesten.
Live in concert
Elke week zendt Anne een live concert uit.
Sterren.nl
In dit programma komen Nederlandse artiesten met hun bekendste liedjes aan bod.

Verder op Anne: een muziekprogramma voor kinderen, non-stop muziek,…. Anne is gratis beschikbaar in het basisaanbod van Belgacom TV.

Advertenties

6 Reacties to “Muziekzender Anne vanaf morgen bij Belgacom TV”

 1. Frans said

  Is anne ook verkrijgbaar bij telenet digital tv?

 2. dtvfan said

  Beste Frans,
  Anne is niet verkrijgbaar via Telenet Digital TV, enkel via Belgacom TV.
  Met vriendelijke groeten,
  dtvfan

 3. paul said

  ik zoek het contact e-mailadres van de redactie van Anne alsook de redacteur van het muziekprogramma.
  Wie kan me daarmee helpen.

  Paul

 4. dtvfan said

  Beste Paul,
  Op deze link vindt u meer gegevens over Anne : http://www.anneonline.be/index.php?option=com_content&view=article&id=490&Itemid=117

  Met vriendelijke groeten

 5. Louis Lagae said

  Eerste poging om hier een reactie te plaatsen is mislukt. Probeer nog eens wegens het belang. Stomme site, stom programma Anne, meestal toch. Nog stommer dan de stompzinnige muziek die jullie brengen. Bvb vandaag in de namiddag. Ga maar na. Een vertaling van een song van M. Sardou. Met vet geschminkte vrouwen die zogezegd viool speelden. Op hun gezicht stond te lezen dat ze onmogelijk een viool konden bespelen. Iets later zwaaiden ze ermee. Ekkes. Ze weten gewoon niet hoeveel snaren een viool heeft. Ik verwed alles tegen iemand die kan aantonen dat dit onwaar is. Beschaamd ben ik, als Vlaming, als mens. Belgacom!!

 6. dtvfan said

  Beste Louis Lagae

  Voor alle duidelijkheid: Anne is eigendom van de Vlaamse Media Maatschappij (vtm, 2BE, Vitaya, Jim,…) en is exclusief beschikbaar bij Belgacom TV. Indien u klachten heeft over de site van Anne of over de programmatie, kan u zich beter richten tot Belgacom en of de VMMa. Digitale TV Weblog heeft met beide partijen niets te maken en brengt alleen het nieuws. We zijn dus niet de eigenaar van Anne of van eender welke zender.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: