Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juni 2009
  M D W D V Z Z
  « Mei   Jul »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Al Jazeera Arabic gelanceerd bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 1 juni 2009

PhotobucketNiet de internationale Engelstalige versie van Al Jazeera, maar wel de Arabische versie van de zender is beschikbaar in het basisaanbod van Belgacom TV. Dit is opmerkelijk omdat bij Telenet Digital TV de internationale Engelstalige versie beschikbaar in in het Docu & Lifestyle-pakket. Al Jazeera Arabic is beschikbaar op preselectie 276.

Advertenties

8 Reacties to “Al Jazeera Arabic gelanceerd bij Belgacom TV”

 1. matthijs said

  Onder de Info knop verschijnt “Deze zender wordt niet meer verdeeld vanaf 01/06/09” .

  In de TV Gids bij 1 jun 15:00 – 18:00 staat te lezen : Op vraag van Action Now mogen wij de zender niet mmer verdelen. Wij danken voor uw begrip.

  Kan iemand een en ander toelichten ?

 2. dtvfan said

  Dat is een fout van Belgacom, die informatie moet bij de zender Action Now! staan. De programmatie van Al Jazeera Arabic zal hopelijk snel komen.

 3. matthijs said

  Bedankt DtvFan, maar Al Jazeera Arabic wèrkt. Blijkbaar hebben ze het kanaal van Action Now ingezet voor Al Jaz. (Jammer van het Arabisch, want met het Engels zou ik zeker beter kunnen volgen)… Groeten.

 4. David said

  Wat hebben we aan zo’n zender in Vlaanderen? Allochtonen die zich niet aanpassen hebben allemaal een schotelantenne om in hun wereld te blijven leven. Belgacom gaat hier geen klanten mee aantrekken hoor.

 5. mike said

  hier zat ik echt op te wachten belgacom,een arabische zender.ENGELS is te moeilijk voor jullie zeker??

 6. hans said

  de nieuwe wereldzender is dat!dat komt in de plaats van cnn,en julie kunnen er niks aan doen stelltje zuur kousen.dus zeur niet meer aanhangers van vlaams blok frietenkoppen ik zeg nog alleen nog zig heil und auferdizien.

 7. dtvfan said

  Beste,
  In de eerste plaats wil ik u vragen om beleefd te zijn. Bovendien is het niet zo dat Al Jazeera Arabic CNN vervangt, beiden zijn beschikbaar in het basisaanbod van Belgacom TV.
  Met vriendelijke groeten

 8. Thijs said

  Ik ben blij om te ontdekken dat al-Jazeera beschikbaar is op Belgacom tv, want als Arabist kan ik de beste nieuwszender ter wereld nu ook op digitale manier ontvangen.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: