Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • mei 2009
  M D W D V Z Z
  « Apr   Jun »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Kreeg Be TV uitzendrechten niet eerlijk ?

Posted by dtvfan op 22 mei 2009

BeTV(update) De krant De Morgen meldt vandaag dat verscheidene anonieme bronnen die de onderhandelingen op de voet volgden, zich vragen stellen bij de rol die Luciano D’Onofrio, vicepresident van Standard Luik, de voorbije dagen gespeeld heeft. De eigenaar van Be TV, Voo, is immers shirtsponsor van Standard en de eigenaar van Voo en Be TV, Tecteo, heeft zijn hoofdzetel in Luik. Be TV ontkent formeel dat de relatie tussen Voo en Standard ook maar enige rol gespeeld heeft. “Het is niet Voo maar wel Be TV dat een bod heeft uitgebracht”, aldus Marie-Pierre Dinsart, woordvoerster van Be TV. “Be TV brengt het beste voetbal ter wereld. We zenden de wedstrijden van de Champions League en de Europa Cup uit. De testwedstrijden zijn de belangrijkste van het seizoen. Ze passen dan ook perfect in onze strategie.”, meldt Dinsart.

Belgacom TV is alvast van plan om te volgen of het bedrag (1,2 miljoen euro) ook echt wordt overgeschreven door BeTV op de rekening van de betrokken clubs en dat niet betaald wordt in ruilovereenkomsten tussen Voo en Standard. Wanneer dat laatste gebeurt, dan kan de zaak nog een vervolg voor de rechtbank krijgen.

Be TV heeft toch verder vandaag (23 mei) zijn toestemming gegeven om de wedstrijd van zondag op grote scherm in Anderlecht te tonen. Eerder wou Be TV dit niet. Bij Telenet is er de afgelopen dagen een “opmerkelijke stijging” van het aantal abonnees die Be TV op proef willen hebben. Naar alle verwachting zal dit aantal abonnees na zondag terug afnemen.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: