Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • mei 2009
  M D W D V Z Z
  « Apr   Jun »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Alfacam Group neemt radiozender Be One over

Posted by dtvfan op 16 mei 2009

AlfacamDe Alfacam Group heeft radiozender Be One overgenomen van het Amerikaanse Emmis International. De koop kadert in de uitbouw van het EXQI content media platform van de groep. Dat meldt Alfacam in een persbericht en de krant De Tijd. De financiële details van de overname werden niet vrijgegeven. Be One zendt momenteel uit vanuit Ternat en wordt bemand door een twintigtal mensen, die op termijn verhuizen naar Alfacams mediapark in Lint.

Naast tv wil Alfacam zijn content ook aan de man brengen via onder meer radio, print media, internet, mobiele tv en cd-dvd-on demand. Het radioluik wordt ingevuld door Be One, de poprockzender die zich richt naar een jonger publiek. Fehervari, CEO van de Alfacam Group, zegt tevreden te zijn met die positionering.

David Daggelinckx blijft de dagelijkse leiding houden van Be One. In de komende weken bekijken beide partijen hoe de integratie verder optimaal zal worden aangepakt.

Advertenties

3 Reacties to “Alfacam Group neemt radiozender Be One over”

 1. Hans said

  Beone radio heeft sinds kort een vergunning van 9 jaar gekregen dat ze erkend zijn als netwerkradio-omroep.Ik had van een medewerker van Beone vernomen dat het de bedoeling is dat Be One op termijn digitaal in Vlaanderen te ontvangen zal zijn via de kabel.Dit is mss een stap in die richting

 2. David said

  Er zijn ook geruchten dat het een jongerenzender wordt, ‘party fm’, en met een nieuwe ploeg. Ik zeg het nogmaals, een gerucht.

 3. Hans said

  dat zie ik eerlijk gezegd niet gebeuren,de ploeg van Beone is bangelijk goed,iedereen is ze gewoon,stel nu dat ze met een nieuwe ploeg gan werken,gaan ze mss luistereaatrs verliezen é

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: