Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • mei 2009
  M D W D V Z Z
  « Apr   Jun »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Stroompanne bij Scarlet zorgt opnieuw voor beelduitval

Posted by dtvfan op 5 mei 2009

TV Vlaanderen

Vanmiddag tussen 16.30u en 17.10u heeft een stroompanne bij Scarlet opnieuw gezorgd voor een uitval van de Vlaamse tv-zenders bij TV Vlaanderen. Dat meldt TV Vlaanderen. Het is al de derde keer in enkele weken tijd dat er een stroompanne is en dat het datacenter van Scarlet de oorzaak is. Later op de dag was er opnieuw een uitval van de tv-zenders vanwege een nieuwe stroompanne.
TV Vlaanderen verontschuldigt zich alvast op zijn site: “Wij verontschuldigen ons voor het ongemak. Wij doen het nodige om dergelijke storingen in de toekomst te voorkomen.”

Update: Ondertussen is de website van TV Vlaanderen terug beschikbaar en is alles terug in orde. U kan de status van het netwerk van Scarlet rechtstreeks volgen samen met enkele verslagen op deze link.

Advertenties

7 Reacties to “Stroompanne bij Scarlet zorgt opnieuw voor beelduitval”

 1. rombouts said

  TVV is niet goed bezig,op een week is dit de zoveelste keer.Behalve een onoozel bandje ,niet bereikbaar. het lijken wel pesterijen na het verdelen van de nieuwe smartcard die betaald moest worden liet men uitschijnen.Dit is in gebreke blijven en moet op een gepaste manier opgelost(geen exuses via band) via factuur lijkt me.

 2. Dirk said

  ’t is er een beetje over. in volle primetime vanaf 20uur deze avond terug zwart beeld. Tv vlaanderen zou beter investeren in een degelijke uplink én de klanten ’n schadevergoeding bezorgen (die er nooit zal komen…)
  Veel klanten zullen na vanavond de overstap maken naar ’n stabieler alternatief.

 3. bonamie said

  Terug zijn de vlaamse zenders bij tv vlaanderen uitgevallen op 5 mei vanaf 20.10u tot …..
  Ik hoop dat dit uiteindelijk opgelost wordt want dit gebeurd tegenwoordig regelmatig. Het is echt niet aangenaam.

 4. Gilarie said

  Reeds de vierde maal beelduitval bij tv-vlaanderen, het word tijd dat ze daar beseffen wat dat betekend voor hun kijkers.
  De nieuwe smartcard is enkel ten gunste van tv-vlaanderen, waarom betaald de klant dan een deel van de kosten????????

 5. karel said

  ik ben scarlet ook grondig beu ,ze hebben me belooft dat ik een snelheid van 3mb/s zou hebben en brachten me reeds na 1 week op 1m/s .mijn connectie werkt zeer traag en scarlet zegt dat ze er niets meer kunnen aan veranderen , je kan zogezegd 100Gb downloaden wat heb je er aan !dit is hetzelfde als een groot vat druppels gewijs te laten leeg lopen,binnenkort starten ze met tv, zouden die amateurs niet eerst beter eens beginnen met grondig te laten functioneren met wat ze bezig zijn !!!!!

 6. Ludo Somers said

  Reeds op korte tijd 3 keer geen vlaamse zenders op de vooravond en dat voor 2-3 uur. Dat is nog nooit gebeurd bij kabeltelevisie. Ik begrijp de machteloosheid van TV-Vlaanderen wel en hoop dat ze snel andere bronnen vinden. Misschien doelt Scarlet (dat een dochterfirma is van Belgacom) op het ongemak bij TV-Vlaanderen dat er nu een overstap zou gebeuren naar een andere digitale TV leverancier. Als dit nog voorvalt moet men zeker eens 2 maal nadenken. In Afrika kan je zoiets verwachten maar niet meer in onze contreien. TV-Vlaanderen; doe iets en snel !!

 7. Erik said

  ik vind dat dit ind eze moderne tijden echt niet meer kan.We kijken al van het eerte uur TVV maar denken stillaan onze keuze te herzien. Het minste dat TVV vlaanderen voor zijn klanten kan doen is een maand gratis laten kijken. Wij overwegen Belgacom tv omdat we ook internet bij Belgacom hebben Toen die een wekend uitviel kregen we zonder pardon een maand gratis

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: